Se mere på

Kontakt os

Se mere på

Kontakt os

BLIV MEDLEM

Dit medlemskab i Opera Frederiksberg giver dig mange fordele – og det er af stor betydning for os.

Du modtager:

Rabat – kr. 25,00 på alle billetter/deltagerbeviser, som du køber til dig selv og dine gæster, det betyder, at kontingentet kan være tjent hjem flere gange i løbet af en sæson

Betydning for os:

For at få økonomien til at hænge sammen, er det ubetinget nødvendigt for os at modtage fast bevilling fra Frederiksberg Kommune samt donationer fra diverse Fonde – så mange som muligt. Og et væsentligt argument i alle ansøgninger er ’den folkelige opbakning’ dvs. et stort medlemstal, hvor dit medlemskab tæller med.

Vi foreslår, at du gør som mange medlemmer allerede har gjort, bed din bank arrangere fast årlig kontingentbetaling hvert år i januar. Så glemmer du ikke betalingen, og vi slipper for at rykke dig.

KONTINGENT BETALING

Et personligt medlemskab koster kr. 200,00 om året og gælder kalenderåret. Det er hurtigt tjent hjem.

Du kan blive medlem eller forny dit medlemskab på to måder.

  1. Ved at indbetale beløbet til vores kontingentkonto i Danske Bank 3306 11078044 og skrive din e-mail adresse i rubrikken ’Meddelelse til modtager’. (Bemærk, at vi også har en billetkonto 9570 11924417, som ikke benyttes til kontingent).
  2. Ved alle arrangementer kan du foretage indmeldelse eller forny dit medlemskab ved at henvende dig til kassereren eller et andet bestyrelsesmedlem.

Udfyld formularen og indbetal derefter pengene på bankkontoen

KONTAKT OS