Se mere på

Kontakt os

Se mere på

Kontakt os

En aften med Thomas Peter Koppel 13. oktober 2022 kl 1900

OBS Salonen er flyttet til Hoffmeyersvej 35, 2000 Frederiksberg.

Opera Frederiksberg inviterer 13. oktober til en operasalon hos  Lillian Jensen,  Hoffmeyersvej 35, 2000 Frederiksberg. Gæsten er Thomas Peter Koppel, der vil fortælle om sin bog “Vær ikke kræsen – kunstner & iværksætter” og synge en række af sine yndlingsarier og sange.
Thomas Peter Koppel har begået en selvbiografi. Den første fra den musikalske familie, der efterhånden har gjort sig gældende i over 100 år og 4 generationer, siden Herman D.´s tilbage i 1980´erne og Annisettes i forbindelse med Savage Roses 50-års jubilæum i 2009.

“I Vær ikke kræsen – kunstner & iværksætter” får man indblik i, hvordan det hele startede. Fra de gamle jøders emigration fra det opdelte Polen i starten af det forrige århundrede til, hvorledes klaveret var blevet købt, inden Thomas´ ovennævnte morfar overhovedet var født. Fra ramaskriget, da selvsamme valgte at gifte sig med en kristen pige fra landet, til flugten over sundet under 2. verdenskrig.

Dette er også en beretning om et ægte teatermenneske, der er kommet på nationalscenen fra barnsben. Hvordan så den ud dengang, og hvad gjorde flytningen ud til Holmen og bruddet mellem de 4 kunstarter ved “hele landets teater”?
Thomas beskriver overgangen fra at være fastansat til pludselig at stå på egne ben og lede en landsdækkende turnévirksomhed ved navn OperetteKompagniet. OG selvfølgelig, hvilket indtryk det gør, at hans søn, Jonathan, er gået i hans tenorale fodspor.

Med lige dele beretninger fra nyudgivelsen og musikalske godbidder, akkompagneret af guitarist Allan Sjølin, venter der en både festlig og rørende aften i det frederikbergske – nærmere bestemt hos

Lillian Jensen, Hoffmeyersvej 35, 2000 Frederiksberg.

Det foregår 13. okt. kl. 19, og som sædvanlig serveres et glas skum og en tallerken tapas.

Man tilmelder sig ved at betale 250 kr. på mobilepay 2266 8991.

Forrige

Næste

KONTAKT OS