Se mere på

Kontakt os

Se mere på

Kontakt os

Fransk aften med Regitze Schrøder, Elsebeth Dreisig og Henrik Metz

Den 12.jan kl. 19:00
Arveprinsensvej 9, 2000 Frederiksberg

Regitze Schrøder fortæller om sin nye franske bog, hvis handling foregår både i Frankrig og Danmark i vor tid med tilbageblik til 1940erne om fortielser, posttraumer, karriere, kærlighed og om de to landes samarbejdspolitik med tyskerne.

Regitze Schrøder er efterkrigstidsbarn, og hendes familie havde gået gruelig meget igennem under krigen.
Men typisk for tiden var der tavshed omkring oplevelserne. Heraf titlen til bogen: Når tavshed taler.

Efter at en forlagsdirektør på den internationale bogmesse Salon du livre i Frankrig forrige år fattede interesse for Regitze Schrøders manus, debuterede hun med bogen Quand le silence parle sidste år i Frankrig.

Elsebeth Dreisig, uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 1994, er en af Danmarks førende lyriske sopraner, og har sunget alle de store partier indenfor sit fag. Hun har til stadighed formået at udvikle sig og har senest modtaget stor anerkendelse for sin fortolkning af rollen Butterfly på Malmø Opera. På denne franske aften synger Elsebeth Dreisig tre fire arier/sange.

Henrik Metz er pianist, organist og cembalospiller både indenfor klassisk musik og jazz. Han studerede klassisk piano på Københavns Universitet fra 1967 til 1973 og har siden 1970 arbejdet for Danmarks Radio og Det Kgl. Teater. Virker som ledsagemusiker til nogle af vore kendteste sangere.

 

Afholdte arrangementer

Forrige

Næste

KONTAKT OS