Se mere på

Kontakt os

Se mere på

Kontakt os

FRBDAGE. Gallakoncert ved Den Gule Villa

 

Hurra. Så er vi i gang igen.

Opera Frederiksberg kan igen i år præsentere nogle af landets bedste sangere under FRB Dagene. Koncerten er gratis.

Lørdag 12. juni kl. 14 kan man opleve Ingeborg Børch, Vibeke Kristensen og Thomas Storm. Jakob Beck har arrangeret og akkompagnerer.

Koncerten laves i samarbejde med OK Klubben Den Gule Villa, Dirch Passers Allé 2, og efter de klassiske toner er klinget ud kommer nogle af byens gode jazzfolk forbi og giver en række standards og bluesnumre.

Mezzosopranen Ingeborg Børch er et interessant musikalsk bekendtskab. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og Royal Academy of Music i London. Hendes debut var i 2010 på Det Kgl. Teater som 4. Magd i Richard Strauss’ opera ”Elektra”, og hun har siden sunget flere hovedpartier på operascener i Europa. Hun dyrker også cross-over-genren, og hun har medvirket i Jesus Christ Superstar på Aarhus Teater, My Fair Lady, The Phantom of the Opera, Billy Elliott og Cats på Det ny Teater og Show Boat på Nørrebros Teater.

Ingeborg Børch modtog i 2010 både Sonnings Stipendiat på kr. 60.000 og Wagnerselskabets stipendiat.

.

Vibeke Kristensen, sopran, er uddannet på Det Norske Musikkonservatorium og Opera-Akademiet i København i 2006. Hun debuterede på Det Kgl. Teater i 2004 og er vinder af Dronning Sonja-konkurrencen Udover flere optrædener på nationalscenen har hun også gæstet Den Jyske Opera og i 2012 hædredes hun som “Årets Sanger” af Operaens Venner for sin præstation i titelrollen i Snehvides Spejl af Niels Marthinsen.

Vibeke har desuden optrådt på adskillige af sit hjemlands større scener, heriblandt som Susanna i Figaros Bryllup på Den Nye Opera i Bergen, Adele i Flagermusen på Operaen i Kristiansund og Adina i Elskovsdrikken på Opera Nordfjord. Hun er en hyppigt brugt solist i oratorier og de fleste symfoniorkestre i Skandinavien har haft hende i folden. Vibeke modtog Edith Allers Mindelegat i 2007 og Ålborg Operapris i 2012. Senest sang hun i Peter Grimes på nationaloperaen i Oslo.

Baryton Thomas Storm er uddannet ved konservatoriet i Odense og ved Det Kongelige Teater. I 2009 havde han sin debut på Det Kongelige Teater i rollen som Moralès i Carmen og Le Gerolier i Poulencs Les dialogues des Carmélites. I sæson 2010/11 spillede han Schaunard, i Det Kongelige Teaters opsætning af Puccinis La Bohème sammen med verdensstjernen Anna Netrebko.

Han har også sunget Grev Danilo i Den Glade Enke, Andrej i Orpheus 68 og som Guglielmo i Cosi fan tutte. Han modtog en Reumert talentpris for rollen og senest greven i Figaros Bryllup.

Han var i 2013 udnævnt til Carl Nielsen kunstner hos Odense Symfoniorkester og kan igen i 2015 opleves med orkestret i Nielsens 3 symfoni ”Espansiva” Derud over er Thomas Storm en hyppig gæst på operascenerne rundt om i landet. Han skal i 2015 også til Asien og USA for at fejre Carl Nielsen ved koncerter med bl.a. Philliphine National Orchestra.

Netop har netop sluttet to års ansættelse som operachef i Odense, hvor hans Askepot er nomineret til årets Reumert.

Jacob Beck akkompagnerer. Beck hehøver næsten ingen introduktion, da han er et yderst kendt ansigt i Opera Frederiksberg. Han har akkompagneret ved mange koncerter og er kendt som en meget morsom og indsigtsfuld konferencier, der mere fynsk end Morten Korch.

Han er uddannet ved musikkonservatoriet i Odense og har senere studeret i Hannover, New York og Aarhus. Jacob Beck har de seneste år bl.a. arbejdet på Holmen, men har især udmærket sig som instruktør i Polyhymnias forestillinger på Hofteatret, hvor han har fået meget anerkendelse bl.a. for sin originale opførelse af Grevinde Maritza.

Koncerten foregår i det fri, og alle regler omkring covid-19 vil naturligvis blive fulgt. Pladsen foran Den Gule Villa vil således blive indhegnet, og der lukkes kun det tilladte antal publikummer ind. Det vil ske efter først til mølle princippet.

Den Gule Villa vil stå for salg af vådt og tørt til populære priser.

Fri entré

 

Forrige

Næste

KONTAKT OS