Se mere på

Kontakt os

Se mere på

Kontakt os

Salon koncert med Dorthe Elsebet Larsen

Den 17.nov kl. 19:00
Østerbrogade 132, 4. tv. (elevator) hjørnet af Aarhusgade

Hvis man godt kan lide Dvojaks ”Sang til månen” fra ”Rusalka” og Mozarts ”Susanna” fra ”Figaros bryllup”, så skal der sættes kryds i kalenderen 17. nov. kl. 19, hvor sopran Dorthe Elsebet giver en salonkoncert sammen med pianisten Jacob Beck.

Det sker hos Opera Frederiksberg faste samarbejdspartner Libuse Müller på Østerbrogade 132.

Koncerter med Dorthe Elsebet er altid noget af en oplevelse, for ud over sin fantastiske sangstemme er hun også i besiddelse af et dramatisk talent, der skaber med og indleven, og det skulle være mærkeligt, hvis hun ikke inddrager publikum som medspillere og kor – og det gælder også brummerne.

Dorthe Elsebet er uddannet som solist fra Det Kongelige Teater, Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, samt Mozarteum i Salzburg. Dorthe Elsebet har optrådt som solist for flere millioner mennesker i over 3.000 forestillinger, klassiske lied- og orkesterkoncerter, musikalske underholdningsshows og recitals i bl.a. Heidenheim, Berlin, München, Paris, Gran Canaria og Mallorca. Dorthe Elsebet Har desuden i 2015 lanceret Solrød Opera

Repertoiret er i første afdeling fra Mozart til Wagner, Dvorak og Puccini – anden afdeling festlig og let opera og operette.

Pianist er Jacob Beck, der er et kendt ansigt i Opera Frederiksberg-regi. Jacob er født på Fyn i 1972 – og det er han stolt af. Han er uddannet pianist på musikkonservatorier i Odense, Hannover, New York og Aarhus, hvor han i 2002 debuterede fra solistklassen.

Jacob Beck har optrådt som solist, kammermusiker og akkompagnatør i ind- og udland. Nu fokuserer han på samarbejdet med sangere inden for både opera og lied. Jacob Beck er freelance – men med fast tilknytning Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han har også stor succes som instruktør sidst på Hofteatret.

Pris medlemmer kr. 200,00, ikke-medlemmer kr. 225,00

Afholdte arrangementer

Forrige

Næste

KONTAKT OS