Se mere på

Kontakt os

Se mere på

Kontakt os

Donizettis populære opera Elskovsdrikken i ny morsom dansk kammerudgave

Den 29.sep kl. 20:00
Pejsesalen ved KB-Hallen

Der bliver både plads til at grine og ryste på hovedet, når Opera Frederiksberg præsenterer Donizettis populære opera Elskovsdrikken i en helt ny kammerudgave i Pejsesalen ved KB-Hallen 29. sept. kl. 20:00
Når Guido Paevatalu præsenterer sin udgave af Gaetano Donizettis opera Elskovsdrikken, får publikum gennem operaens to akter rig mulighed for at få et par gode grin. Som noget nyt, opføres operaen på dansk, så komikken tydeligt kan forstås.

Den originale historie med et twist
Scenen er sat i den lille landsby Vitaby i Sydsverige i 1960’erne. Her møder vi Adina, byens dulle, Nemorino, byens knallertmekaniker, Belcore l, byens rocker, Belcore ll, rockerens supporter og Gianetta, byens hippie. Den rejsende kvaksalver og hashhandler (elskovsdrik), Dulcamara, kommer til byen, og herfra er der lagt op til komiske forviklinger i én uendelighed.
Dermed har den originale historie fra Elskovsdrikken om den unge Nemorino, der er forelsket i den smukke Adina og drikker kvaksalveren Dulcamaras mirakelmedicin, elskovsdrikken, som kan kurere alle tænkelige problemer, og som tilmed kan bruges til at vinde pigehjerner, blevet omskrevet til en ny moderne kammerudgave.

Adina synges af Vibeke Christensen, Nemorino af Niels Jørgen Riis, Belcore af Anders Jakobsson, Guido Paevatalu synger selv Dulcamare. Kapelmester er Carol Conrad.

Medlemsprisen for billetterne er kr. 275,00, som sædvanlig tilbydes billetterne til ikke-medlemmer til en kr. 25,00 højere pris, altså k. 300,00. Billetterne er allerede til salg nu og kan købes ved henvendelse på foreningens kontor hos Frederiksberg Lokalavis, eller ved indbetaling af beløbet til foreningens konto hos Danske Bank reg. nr. 3306 konto nr. 11078044. Husk blot at oplyse 29/9 samt din e-mail adresse i besked til modtager. Gem kvitteringen som billet.

Som bekendt brændte KB-Hallen i 2011, men Pejsesalen undgik branden.

KB–Hallens adresse er: Peter Bangs Vej 147 · 2000 Frederiksberg

KB Hallen S-togs Station har adressen: Peter Bangs Vej 163A,  2000 Frederiksberg

Afholdte arrangementer

Forrige

Næste

KONTAKT OS