Se mere på

Kontakt os

Se mere på

Kontakt os

Salonkoncert med Elsebeth Dreisig og Henrik Metz

Den 24.sep kl. 19:00
Et herskabshjem på Frederiksberg (adressen oplyses, når billetten er købt og pladsen reserveret)

Programmet er ”Opera – minus Wagner – i den lettere ende samt Operette”.

Elsebeth Dreisig

Elsebeth Dreisig, uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 1994, er en af Danmarks førende lyriske sopraner, og har sunget alle de store partier indenfor sit fag. Hun har til stadighed formået at udvikle sig og har senest modtaget stor anerkendelse for sin fortolkning af rollen Butterfly på Malmø Opera.
Elsebeth har medvirket i flere af Opera Frederiksbergs arrangementer, sidst 6. juni 2015 i forbindelse med Frederiksberg-dagene på Rådhuspladsen.

Henrik Metz

Henrik Metz er pianist, organist og cembalospiller både indenfor klassisk musik og jazz. Han studerede klassisk piano på Københavns Universitet fra 1967 til 1973 og har siden 1970 arbejdet for Danmarks Radio og Det Kgl. Teater. Virker som ledsagemusiker til nogle af vore kendteste sangere. Han har deltaget med Frederiksberg Barokensemble og arbejdet med Niels-Henning Ørsted Pedersen i jazz-sammenhæng.

Billetter kan købes til medlemsprisen 250 kr. pr. billet ved indbetaling til foreningens konto hos Danske Bank reg. nr. 3306 konto nr. 11078044. Husk blot at oplyse 24/9 samt din e-mail adresse i besked til modtager. Gem kvitteringen som billet.

Billet prisen inkluderer et lettere traktement.

Afholdte arrangementer

Forrige

Næste

KONTAKT OS