Se mere på

Kontakt os

Se mere på

Kontakt os

En aften med Callas på restaurant Akropolis 30. september 2021

Opera Frederiksberg inviterer 30 sept. i samarbejde med restaurant Akropolis til koncert med sopran Cecilia Hjortsberg og pianist Knud Rasmussen.

En af historiens største sopraner var græske Maria Callas, og 30. September kan man genopleve nogle af hendes mest populære arier, når Cecilia Hjortsberg og Knud Rasmussen giver koncert på Restaurant Akropolis på H.C. Ørsteds Vej 70.

På repertoiret er bl.a. Puccinis ”O mio babbino caro” og ” Donde lieta.

Verdi er bl.a. repræsenteret med ” In quelle trine” ” Tacea La notte ” og ”Ave Maria”

Vi skal også høre ”Rusalka” af Dvorak, Lehars ”Vilja” og Casta Diva af Bellini.

Tilslut er der lagt et par danske syng med sange ind. Det tilgiver Callas sikkert i sin himmel.

Cecilia Hjortsberg har været fastansat på Det Kgl. Teater siden 2006. Hun er uddannet ved Det Kgl. Svenske Opera-akademi i Stockholm samt ved Opera Studio ved operaen i Göteborg. Studierne er endvidere suppleret med undervisning hos den meget anerkendte svenske baryton Hakan Hagegard, samt den svenske operasangerinde Karin Mang Habashi og den amerikanske tenor Gregory Lamar. På den Kongelige Opera har hun bl.a. medvirket i ”Rusalka”, ”Don Carlos” og Livlægens besøg”. Hun har blandt mange andre engagementer også sunget i ”Carmen” på Opernfestspiele St. Margarethen i Wien

Knud Rasmussen uddannet pianist samt organist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han er fast ansat som organist ved Virum Kirke samt har et omfattende virke som akkompagnatør for operasangere, blandt andet for De Tre Kgl. Sopraner og De Tre Kgl. Tenorer. Desuden er Knud Rasmussen ballet-repetitør og arbejder for balletinstruktørerne Kirsten Simone og Susanne Heering. Endvidere har Knud Rasmussen i en årrække også arbejdet med gospel og var således medstifter af gospelkoret Joyful Noise og er ofte instruktør ved gospelarrangementer. Endelig er han en habil tenor, hvilket man utvivlsomt vil opleve på Akropolis.

Koncerten koster 450 kr., hvilket inkluderer koncert, en velkomstdrink, tre retters menu med autentiske græske forretter, bøf fra grillen og dessert.

Man kan bestille og betale   i Restaurant Akropolis på H.C. Ørsteds Vej 70 – 35 36 15 26

 

 

Forrige

Næste

KONTAKT OS