Se mere på

Kontakt os

Se mere på

Kontakt os

En aften med Jenny Lind

Den 11.juni kl. 19:00
Frederiksberg Allé

Klassisk salonkoncert med temaet: Jenny Lind afholdes i et herskabshjem i Frederiksberg Allé, torsdag den 11. juni kl. 19:00.

Ideen bag temaet er, at H.C. Andersen mødte sit livs kærlighed Jenny Lind ved et selskab, som blev holdt mindre 100 m fra adressen for denne koncert:

Koncertens hovedkraft er den svensk/franske sopran Isabel Piganiol, der er lyrisk dramatisk sopran. Hun er af svensk/fransk oprindelse og uddannet på Opera Akademiet i København.

Hun har optrådt på scener i ind- og udland med roller som Violetta, Tosca, Rosina, Cupido, Donna Elvira, Zerlina, Susanna og Marguerite.

Hun er tilbagevendende solist med bl.a. Øresunds Operaen, Bel Canto Selskabet, Nordsjællands symfoniorkester, Hafnia Kammerorkester, ved Vitus Bering Teatret og Opera in Disguise (Norge). Hun synger desuden med symfoniorkestre i såvel Færøerne (2008), Singapore (2009) som i Irak (2010).

Med duoen Nordic Sopranos gav hun  6 koncerter med Ålborg Symfoniorkester, med Søs Egelind som konferencier i Januar 2013.

I 2013 sang hun titelpartiet I Verdis opera “La Traviata” i Øresunds Operaens regi.

I 2014 sang hun rollen Tora i den nyskrevne Svensk/Danske opera “Det Dybeste Sted” af Daniel Hjort, i Øresunds Operaens regi, on location og på turné I Skandinavien. I.P. sang også titelpartiet i Puccinis opera Tosca ved Ålborg Opera Festival med en reprise på Teater Undergrunden. I 2015 venter rollen som Tora ( Det Dybeste Sted)igen ved Scenkonstbiennalen i Malmö og koncerter med Øresunds Operaen.

Jacob Beck sidder ved flyglet.Han er født i landsbyen Aunslev ved Nyborg i 1972. Han er uddannet ved musikkonservatoriet i Odense som pianist, ved solistklassen i 2002. Han har senere studeret på konservatoriet i Hannover, New York og Aarhus. Jacob Beck har optrådt som solist, kammermusiker og akkompagnatør i både Danmark og internationalt, i nyere tid dog primært med fokus på samarbejde med sangere indenfor opera og lied.  Udover embedet som pianist, agerer Jacob Beck yderligere foredragsholder, koncertkonferencier og teaterinstruktør.  Han han har tidligere spillet I Opera Frederiksberg og er lige nu aktuel med en anmelderrost cabaret forestilling på Hofteatret. Nogle har måske også oplevet ham under de sejlende koncerter på kanalen I Frederiksberg Have.

Prisen pr. deltager kr. 250,00 inkluderer et let traktement

Du kommer med ved at overføre deltagerafgiften til vor bankkonto i Danske Bank Reg. nr: 3306 Konto nr: 11078044. Husk i rubrikken ”meddelelse til modtager” at skrive din e-mail adresse. Gem venligst kvitteringen som billet.

Når vi har registreret din indbetaling, vil du modtage mail om adressen, – eller hvis koncerten på det tidspunkt er overtegnet – en mail om planlagt dublering.

NB: Du kan også købe din/dine billetter på Opera Frederiksbergs kontor hos Lokalavisen Frederiksberg, Jacobys Allé 2. NB: Men ikke på BilletNet

Afholdte arrangementer

Forrige

Næste

KONTAKT OS