Se mere på

Kontakt os

Se mere på

Kontakt os

La Traviata

Den 9.maj kl. 19:00
Frederiksberg Slot, Ridehuset, Roskildevej 26 A & B

Mange operaelskere fik en rigtig god oplevelse, da Opera Frederiksberg lavede “La Boheme” i Ridehuset på Frederiksberg Slot. De intime rammer gjorde i den grad Puccinis klassiker nærværende og intens, og der har været flere henvendelser til Opera Frederiksberg efterfølgende om at lave en ny forestilling med “rigtig” italiensk opera.

Nu kommer den så. Opera Frederiksbergs husensemble opfører 9. maj kl. 19 Verdis “La Traviata” i en udgave lavet specielt til det intime rum i Ridehuset. Det er igen pianist Leif Greibe og Guido Paevatalu, der står for opsætning, og rollerne synges af en række kunstnere, som Opera Frederiksbergs stamgæster kender fra tidligere forestillinger. Violetta synges af Camilla Illeborg, mens Niels Jørgen Riis giver Alfredo krop, stemme og sjæl. Guido Paevatalu – efternavnet betyder i øvrigt Dalgaard på estisk – synger naturligvis sin glansrolle som “Le Pere” Giorgio Germont. I andre roller vil man kunne høres Guidos søn Frederik Paevatalu Rolin. Han sang også en af de glade kunstnere i “La Boheme” i Ridehuset og den unge Anders Jakobsson. Billetter kan købes på BilletNet og her på hjemmesiden og de, der ikke er så fortrolige med internettet, kan mod kontant købe billet på Lokalavisen, Jacobys Allé 2.

Medlemspris kr. 250,00

Ikke-medlem kr. 275,00

KØB BILLET HER

I øvrigt planlægger Opera Frederiksberg tre gratis udendørskoncerter i løbet af året:

Ved Frederiksberg Dagene kommer der en koncert på Kilen bag CBS, den 5. eller 6. juni, Kommunen har endnu ikke fastlagt datoen.

Ved Sankthans-arrangementet i Frederiksberg Have vil der også lyde sprøde operatoner.

Endelig kommer den årlige store udendørskoncert på Kilen omkring 1. september.

Afholdte arrangementer

Forrige

Næste

KONTAKT OS