Se mere på

Kontakt os

Se mere på

Kontakt os

Georges Bizets populære opera om den forførende sigøjnerske Carmen i ny dansk kammerudgave

Den 14.okt kl. 20:00
Pejsesalen ved KB-Hallen

Carmen er verdens mest berømte opera. Den er fuld af iørefaldende melodier, som alle kender. Operaen om den forførende kvinde, der snor mænd om sin lillefinger i et eksotisk og varmblodigt univers, har alt det, der gør opera fængslende og fascinerende. Operaen handler om Don José, der lokkes af Carmen til at slippe hende fri, så hun undgår fængsel efter et knivstikkeri. Han forelsker sig i hende, men hendes kærlighed er flygtig, og hun har snart spundet en ny i sit net. Mens publikum hylder hendes nye elsker, tyrefægteren Escamillo, dræber Don José i jalousi Carmen udenfor arenaen. I denne intense kammerudgave af den populære opera, er der sat fokus på det centrale drama i handlingen. Den udspiller sig i 1950’ernes Cuba blandt cigarrullende, mørke skønheder og engelske kolonister med Don José i centrum som manden, der får vendt op og ned på alt, han tror på og lever for. Carmen er instrueret af Guido Paevatalu, der kender operaen indefra gennem sin lange karriere som operasanger på Det Kongelige Teater, hvor han selv har sunget rollen som tyrefægteren Escamillo.

Medvirkende:
Guido Paevatalu synger selv Escamillo, Niels Jørgen Riis er Don José, Carmen synges af Trine Bastrup Møller, Zuniga synges af Anders Jakobsson, Stina Smith er Mercedes. Amelia Jakobsson er Michaéla.

Der synges på Fransk, men med dansk dialog, og Guido Paevatalu giver en grundig indføring i handlingen inden start.

Medlemsprisen for billetterne er kr. 275,00. Som sædvanlig tilbydes billetterne til ikke-medlemmer til en kr. 25,00 højere pris, altså kr. 300,00. Billetterne er allerede til salg nu og kan købes ved henvendelse på foreningens kontor hos Frederiksberg Lokalavis, eller ved indbetaling af beløbet til foreningens konto hos Danske Bank reg. nr. 3306 konto nr. 11078044. Husk blot at oplyse 14/10 samt din e-mail adresse i besked til modtager. Gem kvitteringen som billet.

Som bekendt brændte KB-Hallen i 2011, men Pejsesalen undgik branden.

KB–Hallens adresse er: Peter Bangs Vej 147 · 2000 Frederiksberg

KB Hallen S-togs Station har adressen: Peter Bangs Vej 163A,  2000 Frederiksberg

Afholdte arrangementer

Forrige

Næste

KONTAKT OS