Se mere på

Kontakt os

Se mere på

Kontakt os

Romantisk Julekoncert

Den 4.dec kl. 19:30
Slotskirken, Frederiksberg Slot, Roskildevej 28 A, 2000 Frederiksberg

Guido PaevataluSigne Asmussen

Opera Frederiksberg inviterer til sin traditionsrige julekoncert i Slotskirken, Frederiksberg Slot. I år med Sopran Signe Asmussen og baryton Guido Paevatalu, ved orgel/piano Carol Conrad.

Signe Asmussen er på vej mod det absolutter stjerneniveau. Hun har publikumstække og et åbenlyst skuespiltalent og har de sidste par år haft flere og flere engagementer på både Det Kongelige Teater, Rialto Teatret og Den Jyske Opera, bl.a. som Cherubino i ”Figaros Bryllup”, Bertha i ”Barberen i Sevilla”, Valencienne i ”Den Glade Enke”, Idamante i ”Idomeneo”, Musetta i “La Bohème”, Carmen og Micaëla i “Carmen”, og senest, med Guido Paevatalus turnerende kammer-operakompagni “Guidopera”, en meget rost Cio-Cio San i “Butterfly”.

Guido Paevatalu har været Den kgl Operas stjernebaryton i en menneskealder, og han står nu for Den kgl. Operas turné-forstillinger under navnet GuidOpera.  Han har sunget alle væsentlige partier både herhjemme og i udlandet. Han kombinerer sin store stemme med et stort skuespilletalent – og er uden sammenlig sin generations Papageno i Tryllefløjten.

Pianisten Carol Conrad er ligeledes i verdensklasse. Hun har været en af Det kongeliges bedste pianister i mange år, og er er velkendt ansigt i Opera Frederiksberg.

Billetter kan købes her på siden, eller mod kontant hos Lokalavisen, Jacobys Alle 2. Overskydende billetter sælges ved døren.

Billet prisen er henholdsvis 200 kr. for medlemmer, og 225 kr. for ikke-medlemmer. Se mere om billetkøb her.

Afholdte arrangementer

Forrige

Næste

KONTAKT OS