Se mere på

Kontakt os

Se mere på

Kontakt os

Operasalon med maskerade og musical 4.11.2021

Operasalon med maskerade og musical

Simon Sumal Stycke lægger stemme til, når Opera Frederiksberg 4. nov. inviterer til salonaften – og
veteranen Jacob Beck sidder ved klaveret.

Opera Frederiksberg er så heldige at kunne præsentere det unge talent Simon Sumal Stycke ved en privat salonaften hos kulturformand Nikolaj Bøgh på Arveprinsensvej 9. Det sker 4. nov. Kl. 19.

Simon Sumal Stycke er trods unge alder slet ikke et ubeskrevet blad i operaverdenen. Han er endnu ikke færdig på Operaakademiet, der har til huse på Gammel Scene på Kongens Nytorv. Men Simons  cv indeholder allerede ”Produktionsleder på Copenhagen Opera Festival”, ligesom han tidligere har været tilknyttet Roskilde Domkirke og har udmærket sig ved Operettekompagniet Polyhymnias forestillinger på Hofteatret.
Og netop Polyhymnias kunstneriske leder Jacob Beck akkompagnerer denne aften. Han har spillet ved mange koncerter i Opera Frederiksberg og er kendt som en meget morsom konferencier, der mere fynsk end Morten Korch. Han er uddannet ved musikkonservatoriet i Odense og har senere studeret i Hannover, New York og Aarhus. Han er også kendt for sine koncerter på turbåden i Københavns Havn og har senest været instruktør på ”Sovedrikken” på Den Fynske Opera.
Repertoiret denne aften vil indeholde en række arier fra Mozart, Puccini og Verdi, men vi skal også rundt om Carl Nielsen Maskerade og musical.

Der serveres en velkomstdrink og lidt tapas i forbindelse med koncerten. Hele arrangementet koster 225 kr.
– og man melder sig til ved at indbetale beløbet på Danske Bank 9570 11924417 – man kan også betale via mobile pay 53 55 02 61​. Kvitteringen for indbetaling fungerer som deltagerbevis.

Forrige

Næste

KONTAKT OS