Se mere på

Kontakt os

Se mere på

Kontakt os

Efterårssalon med heltetenor Jens-Christian Wandt og Alexander McKenzie

Jens-Christian Wandt og Alexander McKenzie giver salonkoncert i Opera Frederiksberg.

Jens-Christian Wandt er opvokset på Vesterbro og har studeret på Hochschule für Musik und Theater i Hamborg. Fik sin sceniske debut som Doktor Falke i Det Ny Teaters opsætning af Flagermusen i 1995. Koncert-debuten fandt sted allerede i 1992 som solist i Mozarts c-mol messe i Amsterdams Concertgebouw. Har medvirket i opsætninger og koncerter i ind- og udland. Har sunget i bl.a. Sydneys Operahus, Gran Liceu i Barcelona, Queen Elizabeth Hall i London og i Berwaldhallen i Stockholm.

I Danmark har Jens-Christian Wandt sunget med alle de danske symfoniorkestre, optrådt både som sanger og skuespiller på bl.a. Aarhus Teater, Aalborg Teater, Gladsaxe Teater, og Hamletscenen i Helsingør. På DR præsenterede han sammen med DR Symfoniorkestret og Sigurd Barrett opera for børn, han har udgivet fire album med danske sange – bl.a. sammen med Andreas Brantelid på cello, Jakob Lorentzen på klaver og Ulla Millmann på fløjte. Jens-Christian Wandt er manden bag Verdensballetten. Forestillingen som hver sommer præsenterer internationale solodansere fra en række af verdens førende balletkompagnier på særligt udvalgte steder i Danmark og Tyskland. Han var solist ved Dronning Ingrids begravelse, Prins Henriks bisættelse og Dronning Margrethes regentjubilæum, og han er ambassadør for flere organisationer bl.a. Aids-Fondet, Barndrømmen, og Børn, unge & sorg. Han er kulturambassadør for Skagen og fik i 2017 tildelt Frederikshavns Kommunes Kulturpris.

Alexander McKenzie er opvokset i Sydney i en dansk familie. Han er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos bl.a. Amalie Malling. Han debuterede i 2018 i den store koncertsal på konservatoriet – en koncertsal der vel og mærke var total udsolgt. Trods sin unge alder har Alexander allerede nu markeret sig som en af sin generations mest efterspurgte pianister – ikke bare i Danmark men i hele Skandinavien. Med sin trio – Trio Vitruvi, vandt han i 2014 P2´s kammermusikkonkurrence og flere andre konkurrencer. Som solist har han optrådt med de fleste danske symfoniorkestre, han har givet koncerter i en lang række musikforeninger og koncertsale. Sidste år debuterede han i New Yorks Carnegie Hall og hvert år spiller han i London Wigmore Hall.
Han har givet koncert på bl.a. Marinksiij Teatret i St. Petersborg og i Salle Gartout i Paris. Han har udgivet albums på det amerikanske label ”Bridge Music”, og modtaget priser fra bl.a. Sonning Fonden. Alexander McKenzie har sammen med Trio Vitruvi skabt Kammerballetten. Forestillinger på Takkelloftet præsenterer sammen med balletdansere kammermusik på en helt ny måde. Kammerballetten blev muliggjort med støtte fra Augustinus Fonden – en særlig støtte som Trio Vitruvi fik tildelt i anledning af Augustinus Fondens jubilæumsår. Jens-Christian Wandt og Alexande McKenzie har arbejdet sammen gennem de sidste syv år. Koncerter har ført dem rundt i hele Danmark og de har begge optrådt med Verdensballetten.

Der bydes på et glas bobler under salonen og efterfølgende serveres en tapastallerken. Yderligere drikkevarer kan købes til rimelige priser.

Læs mere

Information

Adresse

Lillian Jensen, Hoffmeyersvej 35

Dato

Den 17. okt

}

Tidspunkt

kl. 19:00

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig dette arrangement!

Du vælger den forestilling, du vil deltage i. Prisen, som er anført udfor forestillingen, ganger du med det antal, der skal deltage, og overfører beløbet til foreningens konto i:

Danske Bank 9570 11924417.

Det er vigtigt, at du i ordren til banken i rubrikken meddelelse til modtager skriver arrangementets dato, og din mailadresse. Gem kvitteringen og medbring den som deltagerbevis.

Forrige

Næste

KONTAKT OS