Se mere på

Kontakt os

Se mere på

Kontakt os

Julekoncert, gratis

Årets hyggeligste julekoncert

Opera Frederiksberg kan præsentere Cecilia Lindwall, Joachim Knop og Jacob Beck ved årets store julekoncert 12. dec. Og det er gratis

Cecilia Lindwall Jacob Beck Joachim Knop

Det er lagt op til en stor oplevelse, når Opera Frederiksberg 12. dec. kl. 19 inviterer til julekoncert i Sankt Thomas Kirke på Rolighedsvej. Det er nemlig lykkedes at få to markante sangere til at stille op. Den svenske sopran Cecilia Lindwall kommer og synger nogle af de mest stemningsfulde julesange fra sit hjemland, før turen går til bl.a. Paris, hvor hun synger uddrag af La Boheme, der som bekendt foregår juleaften på bl.a. Café Momus.

Der kommer også en række andre julesange fra Danmark, Italien, Frankrig og resten af Europa, men for at publikum ikke skal få sukkerchok to uger før jul, følges op med en række arier og salmer og musicalsange, der er knap så julede.

Baryton Joachim Knop blev uddannet ved Operaakademiet ved Det Kongelige Teater i 2000 og har spillet med i en række opera- og musicalforestillinger. Det gælder blandt andet operaerne ’Tryllefløjten’, ’La Bohème’, ’Turandot’ og ’Barberen i Sevilla’.


”Jeg betragter mig selv som en opera-missionær, der prøver at gøre opera lidt mere folkeligt, end det til tider kan lyde. Derfor elsker jeg også, når man synger opera på dansk, fordi opera er blevet så international. Jeg tror, vi er nødt til at beholde det folkelige, hvis operaen skal overleve. Og når vi gør klassikerne moderne, er der også en større chance for at få de unge ind og se opera”, har han bl.a. sagt.  Og Knop har nok bedre forudsætninger for at lokke den nye generation til opera. Det yngre publikum kender ham nok mest fra mange filmroller. Allerede i 1991 debuterede han i sin første spillefilm – ‘Drengene fra Skt. Petri’ og siden da, er det blevet til ikke mindre end 18 film, hvoraf rollerne i ‘Min Søsters Børn’ og ‘Anja og Viktor’ er blandt de allermest populære.

Svenske Cecilia Lindwall er uddannet på den norske opera, og har bl.a. sunget på Deutsche Oper i Berlin. Hun var solist i en årrække på operaen i Braunschweig, og er kendt i Danmark for flere roller hos Operettekompagniet. Hun har også sunget overfor René Kollo ved Elblandfestspiele Wittenberg.

Hun har hovedrollen som Sylvia i Czardasfürstinden  med Operettekompagniet og har sunget gallakoncert i Stockholm til minde om Maria Callas. Hun er flitigt engageret som solist i sopranpartier som Brahms Ein Deutsches Requiem, Dvorak Stabat Mater, Mendelsohn Paulus og Elias mfl. Cecilia kan bookes både som solist, med pianist eller med Trio Classica.

Jacob Beck er født i landsbyen Aunslev ved Nyborg kommune i 1972. Han er uddannet ved musikkonservatoriet i Odense som pianist, ved solistklassen i 2002. Han har senere studeret på konservatoriet i Hannover, New York og Aarhus

Jacob Beck har optrådt som solist, kammermusiker og akkompagnatør i både Danmark og internationalt, i nyere tid dog primært med fokus på samarbejde med sangere indenfor opera og lied.

Udover embedet som pianist, agerer Jacob Beck yderligere foredragsholder, koncertkonferencier og teaterinstruktør. De seneste år har han lavet flere meget roste forestillinger på Hofteatret, bl.a. Grevinde Maritza. Han har også været kaptajn på ”Operette-båden”.

Opera Frederiksbergs julekoncert foregår i Sankt Thomas Kirke 12. dec. kl. 19.
Der er gratis adgang.
Koncerten er støttet af Frederiksberg Kommune.

Læs mere

Information

Adresse

Sankt Thomas Kirke – Rolighedsvej 16

Dato

 12. december

}

Tidspunkt

kl. 19-21

Du vælger den forestilling, du vil deltage i. Prisen, som er anført udfor forestillingen, ganger du med det antal, der skal deltage, og overfører beløbet til foreningens konto i:

Danske Bank 9570 11924417.

Det er vigtigt, at du i ordren til banken i rubrikken meddelelse til modtager skriver arrangementets dato, og din mailadresse. Gem kvitteringen og medbring den som deltagerbevis.

Forrige

Næste

KONTAKT OS