Se mere på

Kontakt os

Se mere på

Kontakt os

Fra La Scala til Frederiksberg

Salonkoncert på Frederiksberg

ALT ER UDSOLGT

Opera Frederiksberg kan i februar præsentere verdensstjernen Katja Lytting sammen med pianisten Ove Krüger.

Katja Lytting

Man kan 6. februar opleve en af verdens store mezzosopraner ved en salonkoncert på Frederiksberg. Her kommer nemlig Katja Lytting med et repertoire med bl.a. Mascagni og Bizet, Richard Strauss samt nordiske romancer og sange. Hun akkompagneres af pianist Ove Krüger.

Katja Lytting stammer fra Sverige, hvor hun begyndte sine sangstudier. Hun fortsatte i Italien og uddannede sig fra konservatoriet i Bologna. Hun debuterede på verdens måske fineste operascene –  La Scala i Milano i titelrollen i Blimunda af Azio Corghi. Lytting har også vundet førsteprisen i Pavarotti-konkurrencen, og sang efterfølgende Federica i Louisa Miller i Philadelphia overfor Pavarotti selv.

Det blev starten på en international karriere på en række af verdens absolutte bedste opera-scener.

I flæng kan nævnes Principessa di Bouillon i Adriana Lecouvreur i Torino, Leonora i La Favorita i Bilbao, Maddalena i Rigoletto på La Scala, Florinda i Fierrabras, Maggio Musicale i Firenze, Preziosilla i Power of Fate i Amsterdam, København og Tel Aviv, Fenena i Nabucco i Nice og Paris, Amneris i Aida i København, Köln, Hong Kong og Seoul, Brangäne i Tristan og Isolde på Theatre dell’Opera di Roma, Musetta i Leoncavallos La Bohème på Theatre an der Wien, Maffio Orsini i Lucrezia Borgia i Marseille, Fricka i Valkyrian i Sevilla, Göteborg og Mexico City, Waltraute i Ragnarok i Mexico City og i Tokyo.

Katja Lytting bor i dag i Bologne, hvor hun underviser ved konservatoriet.

Det er en erfaren herre, der sidder ved tangenterne. Ove Krüger er uddannet ved Aarhus Universitet, Den Kongelige Musikkonservatorium i København, Staatliche Hochschule für Musik i Köln, og flere kurser i perfektion i Italien, Østrig og Tyskland.

Krüger har været assisterende dirigent ved Den Kongelige Danske Opera og har i perioder været tilknyttet Teatro alla Scala Milano, Opéra Nationale de Paris, Theatre du Capitole Toulouse, Teatro Real Madrid, Bayrische Staatsoper i München, Bayrischer Rundfunk München og Den Kongelige Svenske Opera Stockholm.

Prisen er 250 for ikke medlemmer – ellers 225. Med i arrangementet er et glas vin og en tapas-tallerken.

Læs mere

Information

Adresse

Lilian Jensen, Hoffmeyersvej 35, 2000 Frederiksberg

Dato

6. februar

}

Tidspunkt

kl. 19

Du vælger den forestilling, du vil deltage i. Prisen, som er anført udfor forestillingen, ganger du med det antal, der skal deltage, og overfører beløbet til foreningens konto i:

Danske Bank 9570 11924417.

Det er vigtigt, at du i ordren til banken i rubrikken meddelelse til modtager skriver arrangementets dato, og din mailadresse. Gem kvitteringen og medbring den som deltagerbevis.

Forrige

Næste

KONTAKT OS