Se mere på

Kontakt os

Se mere på

Kontakt os

Opera under åben himmel -den traditionsrige koncert foran Den Gule Villa på Dirch Passers Allé 2 ved Finsensvej. Det sker 4. juni kl. 14,

Opera under åben himmel

I år kan man opleve Sibylle Glosted og Joachim Knop i Opera Frederiksbergs store friluftkoncert under FRB Dagene.

Opera Frederiksberg har i år været heldig at kunne præsentere nogle af landets bedste opera-kunstnere ved den traditionsrige koncert foran Den Gule Villa på Dirch Passers Allé 2 ved Finsensvej. Det sker 4. juni kl. 14, hvor Sibylle Glosted får premiere på Opera Frederiksberg. Hun står over for Joachim Knopp, som ved flere lejligheder har ladet sin fine baryton lyde på Frederiksberg.
Hele koncerten er igen bundet sammen af lokale Jacob Beck, og det skulle være mærkeligt, hvis vi ikke kommer til at høre forførelsesduetten fra Don Juan “Là ci darem la mano” plus en række andre highlights fra Mozart, Puccini og Verdi.
Koncerten er gratis – og støttet af Frederiksberg Kommune.

Sibylle Glosted (født 12. juli 1988) er en dansk koloratursopran. Hun er datter af skuespiller og sangerinde Betty Glosted og operasanger Erik Andersen. Hun har en fortid i Danmarks Radios Pigekor. Efter tre år på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium afgik Glosted i 2013 med en bachelor. Herefter rejste hun til Sverige, hvor hun samme år blev optaget på Operahögskolan i Stockholm, hvor hun i juni 2016 gennemførte sin uddannelse som operasangerinde.

2016 optrådte Glosted som Zerlina i Malmøs turneopsætning Don G. I 2017 var Glosted Årets Unge Operatalent på Copenhagen Opera Festival, og hun medvirkede i Finalekoncerten. I juni 2017 modtog Glosted Årets Reumert Talentpris for sin optræden som Ofelia i Hamlet in Absentia i Malmø.

I 2018 optrådte Sibylle Glosted i rollen som Christine Daaé i Det Ny Teaters opsætning af Andrew Lloyd Webbers musical The Phantom of the Opera. Året efter debuterede hun på Det Kongelige Teater i Hans Abrahamsens prisbelønnede “Snedronningen”.

Baryton Joachim Knop blev uddannet ved Operaakademiet ved Det Kongelige Teater i 2000 og har spillet med i en række opera- og musicalforestillinger. Det gælder blandt andet operaerne ‘Tryllefløjten’, ‘La Bohème’, ‘Turandot’ og ‘Barberen i Sevilla’.

“Jeg betragter mig selv som en opera-missionær, der prøver at gøre opera lidt mere folkeligt, end det til tider kan lyde. Derfor elsker jeg også, når man synger opera på dansk, fordi opera er blevet så international. Jeg tror, vi er nødt til at beholde det folkelige, hvis operaen skal overleve. Og når vi gør klassikerne moderne, er der også en større chance for at få de unge ind og se opera”, har han bl.a. sagt. Og Knop har nok bedre forudsætninger for at lokke den nye generation til opera. Det yngre publikum kender ham nok mest fra mange filmroller. Allerede i 1991 debuterede han i sin første spillefilm – ‘Drengene fra Skt. Petri’ og siden da, er det blevet til ikke mindre end 18 film, hvoraf rollerne i ‘Min Søsters Børn’ og ‘Anja og Viktor’ er blandt de allermest populære.

Jacob Beck har optrådt som solist, kammermusiker og akkompagnatør i både Danmark og internationalt, i nyere tid dog primært med fokus på samarbejde med sangere indenfor opera og lied.

Udover embedet som pianist, agerer Jacob Beck yderligere foredragsholder, koncertkonferencier og teaterinstruktør. De seneste år har han lavet flere meget roste forestillinger på Hofteatret, bl.a. Grevinde Maritza. Han har også været kaptajn på “Operette-båden”.

Forrige

Næste

KONTAKT OS